Gondolunk Rátok szolidaritási akció 2011-ben is!

Kedves Barátaink!

Örömmel értesítünk Titeket, hogy 2012-ben ismét megszervezzük a „Gondolunk Rátok” szolidaritási kampányt.

Ennek keretében arra kérjük fel Debrecen és a környező települések lakosait, hogy tegyenek fel karácsonyfájukra egy lila színű díszt. Alapítványunk színe a lila, egyben világszerte a rákos betegségek túlélőinek színe is. Így a lila dísz a karácsonyfán azt jelképezi, hogy gondolnak azokra a bátor gyermekekre, akik a kórtermekbe is tökéletes karácsonyt varázsolnak mosolyukkal. A karácsonyfákról készített fotókat továbbra is a gondolunkratok@gmail.com e-mail címre lehet majd küldeni, és a képekből újabb, még nagyobb tablót készítünk a gyerekek klinikai játszó szobájába, hogy lássák, milyen sokan szurkolnak nekik.

A Leukémiás Gyermekekért Alapítványtól ingyenesen kaphattok lila színű gömbdíszt, a helyszínekkel kapcsolatban hamarosan jelentkezünk!

Az akcióhoz bárki csatlakozhat, úgyhogy fényesítsétek

ki a tavaly kapott lila gömböket, vagy nézzetek majd körül a bevásárlóközpontokban, esetleg az otthoni karácsonyfa-díszek közt, hátha találtok lilát: Szentestén tegyétek a díszt a fára és gondoljatok egy pillanatra a mi kis hőseinkre. A jó szándék a lényeg, nem az anyagi megvalósulása.

A 2010 karácsonyán beküldött fotókból készült tablót megtekinthetitek itt vagy 2 x 2 méteres méretben a Fórum Bevásárlóközpont Vár utca bejáratának falán.

A Fórum Bevásárlóközpont idén is lelkesen a szolidaritási kampány mellé állt, így a lila gömböket ismét megtalálhatják az érdeklődők az Információs pultnál.

További lilagömb-lelőhelyek:

  • Sophie Másolója (Simonffy u. 8/b)
  • Vojtina Bábszínház vasárnapi előadásain (Kálvin tér 13.)
  • a Nagypiacon hétvégenként (Vár u. 3.)