Hallják meg az égiek a kívánságainkat

Hallják meg az égiek a kívánságainkat” címmel rendezett programot csütörtökön (február 11.), a betegek világnapján az Up! Management és a Debreceni Egyetem Gyermekhematológai-onkológiai Tanszékét támogató Leukémiás Gyermekekért Alapítvány.

 „Gyógyulj meg hamar! Mielőbb menj haza! Egyél sok gyümölcsöt!” – ilyen és ehhez hasonló jókívánságokat diktált, majd kötött lila lufikra a Debreceni Egyetem száz óvodása, akik ezzel a kezdeményezéssel próbálták jó kedvre deríteni a beteg gyermekeket.

A tanszéket támogató alapítvány második alakalommal rendezte meg a programot azzal a céllal, hogy az egészséges és a beteg gyermekek közelebb kerüljenek egymáshoz.  

A szervezők meghívására több nagylelkű vállalkozó, és cégcsoport is igent mondott.Amiért nagyon hálás az alapítvány- Mondta Hetey Attiláné Alapítványi kuratóriumi tag.

Többek között a Flavon Max Klub, a Malompark Bevásárlóközpont, sőt még a Debreceni Vízilabda Sportegyesület is képviseltette magát, egy személyben Varga Tamás vízilabdázó képviselte a csapatot.

Az esemény ismét sikeresen zajlott, egy szintén debereceni vállalkozó a látogatóknak meleg italokkal kedveskedett , az Alapítvány pedig és finom házi készítésű süteményekkel kínálta azokat, akik jókívánságaikkal hozzá járultak a ma reggeli programhoz! 

Nem győzzük elégszer hangsúlyozni, hogy az élet minden területén mennyire fontos a pozitív hozzáállás, a hit és a remény! A leukémiában és más daganatos betegségben szenvedő kisgyermekek, és családjaik életében a megfelelő hozzáállás, és a pozitív légkör elengedhetetlen, néhol pedig életet menthet. Sokszor nagyon nehéz a családoknak, ezért jó, hogy van nekik az idén már 26 éves Leukémiás Gyermekekért Alapítvány!-  A nagy sikerre való tekintettel jövőre is biztosan megszervezzük az eseményt! Nyilatkozta Pálfalvi Barbara, az Up! Management kreatív igazgatója.

leuk_01 leuk_42 leuk_61