Hallják meg az égiek a kívánságainkat!

Alapítványunk a kezdetektől fogva fontosnak tartja azt, hogy a beteg és egészséges gyermekek olykor találkozhassanak, közös programokon vehessenek részt.
A február 11-i rendezvényünk is ezt a célt szolgálja. 
Immár ötödik éve rendezzük meg a Betegek Világnapján a “Hallják meg az Égiek jókívánságainkat” elnevezésű eseményt, melynek lényege az,hogy minden jelenlévő kívánhat valami szépet a beteg társainak, majd egy lila léggömbre kötve, felengedheti ezt a kívánságot a levegőbe és az Égiekre bízza ezek teljesülését.

Az eseményen, pontban 11:00-kor, Prof. Dr. Kiss Csongor visszaszámlálását követően, több mint 400 léggömböt és jókívánságot eresztettünk útjára, hiszen idén a Klinikai Központ óvodásai mellett, 3 másik óvoda is (Nagyerdei Óvoda, Simonyi úti Óvoda, Faragó utcai Óvoda) képviseltette magát a rendezvényen. Hálásan köszönjük az óvónéniknek a felkészítést és minden gyermeknek a lelkes részvételt.

Az óvodások mellett idén is velünk tartottak a Flavon Group Kft. munkatársai, az Eleonor Szalon dolgozói és a Támasz Egyesület kis betegei és családjaik.

Sajnos a gyermekhematológiai osztályon fekvő gyermekek nem tudtak eljönni az Egyetem térre,de az osztály előtt ők is felengedték a léggömböket, köszönjük az osztály dolgozóinak a közreműködést.

A sajtó képviselőinek is köszönjük a részvételt.

Úgy véljük ismét bebizonyosodott, hogy a szeretet, a hit, a jó szándék nagy dolgokra képes.

Hallják meg az Égiek 2019

Alapítványunk a kezdetektől fogva fontosnak tartja azt, hogy a beteg és egészséges gyermekek olykor találkzhassanak, közös programokon vehessenek részt.A mai rendezvényünk is ezt a célt szolgálja. Immár ötödik éve rendezzük meg a Betegek Világnapján a "Hallják meg az Égiek jókívánságiankat" elnevezésű eseményt, melynek lényege az,hogy minden jelenlévő kívánhat valalmi szépet a beteg társainak, majd egy lila léggömbre kötve, felengedheti ezt a kívánságot a levegőbe és az Égiekre bízza ezek teljesülését.A mai eseményen, pontban 11:00-kor, Prof. Dr. Kiss Csongor visszaszámlálását követően, több mint 400 léggömböt és jókívánságot eresztettünk útjára, hiszen idén a Klinikai Központ óvodásai mellett, 3 másik óvoda is (Nagyerdei Óvoda, Simonyi úti Óvoda, Faragó utcai Óvoda) képviseltette magát a rendezvényen. Hálásan köszönjük az óvónéniknek a felkészítést és minden gyermeknek a lelkes részvételt.Az óvodások mellett idén is velünk tartottak a Flavon Group Kft. munkatársai, az Eleonor Szalon dolgozói és a Támasz Egyesület kis betegei és családjaik.Sajnos a gyermekhematológiai osztályon fekvő gyermekek nem tudtak eljönni az Egyetem térre,de az osztály előtt ők is felengedték a léggömböket, köszönjük az osztály dolgozóinak a közreműködést.A sajtó képviselőinek is köszönjük a mai részvételt.Úgy véljük ma is bebizonyosodott, hogy a szeretet, a hit, a jó szándék nagy dolgokra képes.További képek, videók hamarosan!

Közzétette: Leukémiás Gyermekekért Alapítvány – 2019. február 11., hétfő

https://www.dehir.hu/dtv/napszemle-2019-02-11/?fbclid=IwAR2J2JkYsZut-nP1npTmdSQ8k9o-zSrbgIWTDVxsXH3c6DXPTRtzdFXZBqU

http://hirek.unideb.hu/hu/hir/20190212_egbe-szallo-lufik-batorito-uzenetek?fbclid=IwAR0kM_wg-w_if50boUiNTOr4HuZzVrj2Pw_OzEQJJXhwJaHVZ-qk_Am9DDk