Hedge Hair Fashion Show – mire ment el a pénz?

2018. december 1. Csokonai Színház….valami elkezdődött…valami, ami sok gyermeknek, családnak szerzett és szerez a jövőben is örömet, jelent segítséget…

A Hedge Hair csapata, élükön Kompos Tamással, megálmodott egy Fashion Showt és úgy döntött, hogy jótékony célra fordítja ennek az eseménynek a bevételét. 
Hálásan köszönjük, hogy az egyik kedvezményezettként minket választott a csapat. Az est folyamán több, mint 6 millió forint gyűlt össze, melyből alapítványunk és a Támasz Egyesület egyenlő részben részesült.

2019. január 28-án megtartottuk azt a sajtótájékoztatót, ahol alapítványunk és az egyesület is beszámolt arról, mire fordítottuk a támogatási összeget.
Prof. Dr. Kiss Csongor vette át alapítványunk nevében a 2 db infúziós pumpát, melyet beszereztünk, illetve a VI. Rekreációs Tábor foglalását, mely szintén a támogatásból valósulhat meg idén augusztusban.
A Támasz Egyesület képviseletében Nagy Csaba mondta el azt, hogy az Ibolya utcai Rehabilitációs Központ eszközbeszerzésén kívül, 2 gyermek barcelonai műtétjét finanszírozták az összegből. 
Az eseményen a sajtó képviselőin kívül jelen voltak az érintett gyermekek és családjaik, a szervezők és osztályunk, alapítványunk képviselői is. 

Köszönjük!