Hallják meg az égiek kívánságainkat

Hallják meg az égiek a kívánságainkat” címmel rendezett programot február 14-én, a betegek világnapján a Debreceni Egyetem Gyermekhematológai-onkológiai Tanszékét támogató Leukémiás Gyermekekért Alapítvány.

 „Gyógyulj meg hamar! Mielőbb menj haza! Egyél sok gyümölcsöt!” – ilyen és ehhez hasonló jókívánságokat diktált, majd kötött lila lufikra a Debreceni Egyetem száz óvodása, akik ezzel a kezdeményezéssel próbálták jó kedvre deríteni a beteg gyermekeket.

A tanszéket támogató alapítvány harmadik alakalommal rendezte meg a programot azzal a céllal, hogy az egészséges és a beteg gyermekek közelebb kerüljenek egymáshoz.  

A már megszokott módon idén is jelent volt a Flavon Max Klub, a Malompark Bevásárlóközpont, az Ideal Med Orvosesztétikai Centrum képviselői.

Az esemény ismét sikeresen zajlott. Nem győzzük elégszer hangsúlyozni, hogy az élet minden területén mennyire fontos a pozitív hozzáállás, a hit és a remény! A leukémiában és más daganatos betegségben szenvedő kisgyermekek, és családjaik életében a megfelelő hozzáállás, és a pozitív légkör elengedhetetlen, néhol pedig életet menthet. Sokszor nagyon nehéz a családoknak, ezért jó, hogy van nekik az idén már 27 éves Leukémiás Gyermekekért Alapítvány!  A nagy sikerre való tekintettel jövőre is biztosan megszervezzük az eseményt! 

[nggalbum id=34 template=extend]