Ajándékcsomagok átadása

Alapítványunk immár 5. alkalommal adott át a rászoruló családok számára élelmiszercsomagot a karácsonyi ünnepek közeledtével. Minden évben igyekszünk annyi pénzt gyűjteni, hogy legalább 30 családot tudjunk támogatni, olyan családokat, akik gyermekei valamilyen súlyos vérképzőszervi vagy egyéb daganatos betegség miatt Alapítványunk által közvetlenül támogatott debreceni Gyermekhematológiai-Onkológiai Tanszéken kezelődtek vagy éppen kezelés alatt állnak.

Az ajándékcsomagok tartós élelmiszereket (liszt, rizs, szalámi…), szaloncukrot, valamint az ünnepi vacsora elkészítéséhez szükséges alapanyagokat tartalmaztak. 2016-ban sikerült 30 hátrányos helyzetű családon segíteni, így könnyebbé tenni az ünnepi menü elkészítésének nehézségeit.

A tartós élelmiszereket Pikóné Marika (Alapítványunk alapítója) szerzi be minden évben. Marikának sikerült a REÁL Élelmiszer Üzletlánccal egy szoros kapcsolatot kialakítani, így már hatodik alkalommal vásárolt be üzletükben. 

Az átadás előtt a Silver Tánc és Mazsolett csoport tartott bemutató már nem  első alkalommal. Nagyon szépen köszönjük nekik.

Az élelmiszercsomagokon kívül már második alkalommal készített Bálint Márta a CoGoodwill: Make People Feel Better alapítvány alapítója személyre szabott ajándékokat kis betegeinknek. Mindenki nagyon boldog volt a rendeteg szép ajándéknak.

Ettől az évtől új kezdeményezést kezdünk el. Szerettük volna még könnyebbé tenni a családok életét, így elindítottunk egy karitatív akciót. Az akció lényege, hogy mindenki aki csak tud készítsen otthon süteményt, melyet becsomagolva oda tudunk adni a családoknak. Hála a rengeteg támogatni akaró és lelkes önkéntesnek sok szebbnél szebb és finomabbnál finomabb sütemények készültek el, melyeket ki tudtunk osztani. Ezúton is köszönjük mindenkinek a befektetett munkát és energiát! 

Mind a szülők, mind a gyermekek mosolya, amit a képeken láthatunk, azt hiszem mindent elárul!

Ajándékcsomagok átadása_2016

Alapítványunk immár 5. alkalommal adott át a rászoruló családok számára élelmiszercsomagot a karácsonyi ünnepek közeledtével. Minden évben igyekszünk annyi pénzt gyűjteni, hogy legalább 30 családot tudjunk támogatni, olyan családokat, akik gyermekei valamilyen súlyos vérképzőszervi vagy egyéb daganatos betegség miatt Alapítványunk által közvetlenül támogatott debreceni Gyermekhematológiai-Onkológiai Tanszéken kezelődtek vagy éppen kezelés alatt állnak. Az ajándékcsomagok tartós élelmiszereket (liszt, rizs, szalámi…), szaloncukrot, valamint az ünnepi vacsora elkészítéséhez szükséges alapanyagokat tartalmaztak. 2016-ban sikerült 30 hátrányos helyzetű családon segíteni, így könnyebbé tenni az ünnepi menü elkészítésének nehézségeit. A tartós élelmiszereket Pikóné Marika (Alapítványunk alapítója) szerzi be minden évben. Marikának sikerült a REÁL Élelmiszer Üzletlánccal egy szoros kapcsolatot kialakítani, így már hatodik alkalommal vásárolt be üzletükben. Az átadás előtt a Silver Tánc és Mazsolett csoport tartott bemutató már nem első alkalommal. Nagyon szépen köszönjük nekik. Az élelmiszercsomagokon kívül már második alkalommal készített Bálint Márta a CoGoodwill: Make People Feel Better alapítvány alapítója személyre szabott ajándékokat kis betegeinknek. Mindenki nagyon boldog volt a rendeteg szép ajándéknak. Ettől az évtől új kezdeményezést kezdünk el. Szerettük volna még könnyebbé tenni a családok életét, így elindítottunk egy karitatív akciót. Az akció lényege, hogy mindenki aki csak tud készítsen otthon süteményt, melyet becsomagolva oda tudunk adni a családoknak. Hála a rengeteg támogatni akaró és lelkes önkéntesnek sok szebbnél szebb és finomabbnál finomabb sütemények készültek el, melyeket ki tudtunk osztani. Ezúton is köszönjük mindenkinek a befektetett munkát és energiát! Mind a szülők, mind a gyermekek mosolya, amit a képeken láthatunk, azt hiszem mindent elárul!