III. Mosolygó Majális

2023.06.03.-án megrendezésre került Alapítványunk gyermeknapi rendezvénye, a III. Mosolygó Majális.

Az esemény, és a betegedukáció nem jöhetett volna létre a SOBI támogatása nélkül, melye ez úton is hálásan köszönünk!

A reggeli szeles idő nem riasztotta el a résztvevőket, a megnyitón már több mint 30 család volt jelen. Dr. Kiss Csongor, az Alapítvány Kuratóriumának Elnöke elmondta, mekkora öröm számára is így egyben látni a gyógyulófélben lévő, gyógyult, vagy éppen még kezelés alatt álló gyermekeket.

A megnyitót követően Molnár Gina vette át a szót, aki felkérésünkre azonnal vállalta az egész napos műsorvezetést.

A kézműves foglalkozásokon szappankészítésre (La Pure – Aromaterápia és fürdőélmény), kavicsfestésre, könyvjelzőkészítésre (Debreceni Pagony) volt lehetőség, ping-pong és pontrúgó verseny, ugrálóvár várta a gyerekeket . A pecsétgyűjtő füzet teljesítéséhez egy sorversenyen is részt kellett venniük a családoknak.

A VESPA motorosok látványos bevonulása minden jelenlévőt felvillanyozott, a motorokra ráülve fotózkodhattak a családok.

Az ebédet követően volt lehetőség szarvaspörkölt kóstolásra, melyet Alapítványunk Kuratóriumi tagja, Rácskai József igazgató úr készített el frissen a családoknak. Köszönjük szépen Igazgató Úr felajánlását.

A kutyás rendőrök bemutatója fokozta tovább a hangulatot, akik a hétköznapi életben előforduló szituációkat mutattak be a gyerekeknek, engedelmes- és őrző-védő feladatokkal.

A Szatmár Alapfokú Művészeti Iskola ifjú táncos növendékeitől, Szarkáné Tóth Katinka vezetésével néptáncbemutatót nézhettünk majd, volt lehetőségünk kipróbálni egy közös tánc során az egyszerűbb lépéseket.

Az eredményhirdetést gyógyult felnőttek bemutatkozása előzte meg, akik CAMPUS bérletet kaptak Alapítványunktól.

Az esemény zárásaképpen pedig megérkezett a várva-várt sztárvendég, a VALMAR együttes. A fiúk feltették a pontot az i-re, egy fantasztikus koncertet adtak a családoknak, majd volt lehetőség fotókat is készíteni velük.

Szeretnénk megköszönni mindenkinek, aki részt vett az eseményen. Jövőre folytatjuk!