Karitatív akció

Idén nyáron csaknem másfél hónapon keresztül gyűjtöttek adományt a Kedvenc Szakbolt üzleteiben a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány javára. Minden megvásárolt friss és fagyasztott hús árából kilogrammonként 1 forintot félretettek, amit a bolthálózat további kilogrammonkénti 1 forinttal megtoldott. Az összegyűlt 1 095 728 forint a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány számlájára került, majd az alapítvány úgy döntött, hogy az egészet egy súlyos (limfoid leukémia) betegségben szenvedő, 13 éves görbeházi kislány családja kapja azzal a céllal, hogy a családja fedett teraszt építhessen. Az azóta megvalósult beruházást a Kedvenc Szakbolt cégcsoport, valamint kivitelezője, az Uniszol Zrt. támogatta. Az adománynak köszönhetően a kislány az otthonában is megfelelő körülmények között gyógyulhat.

Az adományátadáson Pajna Zoltán, a Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat elnöke is részt vett.

A cégcsoport ezzel a jó példával szeretné felhívni a figyelmet a társadalmi felelősségvállalás kiemelt szerepére a vállalkozások életében, amelynek köszönhetően sok apró segítséggel hatalmas dolgok vihetők véghez.

– Cégünk fennállása óta számos alapítványt és társadalmi kezdeményezést támogattunk már, de ez volt az első alkalom, amikor a nyilvánosság előtt, a vásárlóinkkal összefogva kezdtünk jótékonysági akcióba. Nagyon jó érzéssel tölt el, hogy segíthetünk, és megtapasztalhatjuk, hogy 1 forintos támogatásokból, összefogással milyen hatalmas dolgokra vagyunk képesek. Megerősíti bennem azt a tudatot, hogy ezt folytatni kell. Magam és cégünk dolgozói nevében tiszta szívből kívánom, hogy a most még beteg kislány néhány hónap múlva már egészségesen és boldogan tölthesse mindennapjait az otthonában és az újonnan megépült teraszon – fogalmazott Pálfi István.