Mosolygós fotózás

Csatáry-Nagy Krisztinával (https://www.facebook.com/Csataryfoto/) egy adományátadáson találkoztunk ősszel, ő volt a fotós az eseményen…nem sokkal utána megkeresett minket és felajánlott egy családi fotózást az alapítvány által támogatott családok egyikének…

A Turgonyi család „mindenben is” benne van, ahogy ők szokták mondani😊, ezt a lehetőséget is szívesen fogadták és elkezdődött a szervezés..
Mi azonban kicsit tovább gondoltuk és azt szerettük volna, ha minden megvan egy fotózáshoz, ami kell: smink, fodrász, ruha…így kerestük meg Nagy Juditot (https://www.facebook.com/lucinkadesign) és Kompos Tamást (https://www.facebook.com/hedgehair) , akik nagyon kedvesen felajánlották a szolgáltatásaikat a családnak.

A család…egy kicsit többet róluk: Dani (10), Oli (8) és Zolcsi (6), eleven, életvidám gyerekek, 2 életvidám szülővel. Alapítványunkkal Dani betegsége kapcsán kerültek kapcsolatba.

Daninál 2014-ben leukémiát diagnosztizáltak, de mára már gyógyult kisfiú, aki 2019-ben kapta meg az Élet Karkötőjét (ezt a karkötőt azon gyerekek kapják meg akik 5 éve tünetmentesek).

Dani nem csak ebben különleges, a 10 éves kisfiú Down-szindrómával született és édesapja szerint „Daninak sokkal jobb dolga van, mint nekünk. Szerencsésebb, mert róla bizonyos dolgok leperegnek, nem foglalkozik velük. Boldog a saját kis világában irigység és harag nélkül. Persze ő is csintalan olykor, s ha kell valami neki, megszerzi. Huncutkodik, csibészkedik ugyanúgy, mint a többi gyermek, de a sok negatív hatással nem foglalkozik.
(forrás: nyirgorkat.hu)

A fotózáson, melyre január 23-án került sor, mindenki a legjobb formáját hozta, a képek magukért beszélnek. Néhány fotón visszaköszön Alapítványunk 2021-es „hivatalos” pólója, mely a 2020-ban megrendezett Pólótervező pályázat nyertesének a tervét viseli magán. 😊

Köszönjük a fotósnak, a sminkmesternek, a fodrásznak, a pólótervezőknek és köszönjük a Turgonyi családnak!
Annyira jól sikerült ez az esemény, hogy úgy döntöttünk, hagyományt teremtünk belőle😊

Fotók megtekintése a galériában